LOVE WARRIORS

Det är med stor glädje och entusiasm vi delar med oss av spännande nyheter. Efter noggrant övervägande och strategiskt tänkande har Avoi genomfört ett betydelsefullt förvärv som kommer att stärka företagets position på marknaden och öppna upp nya möjligheter för tillväxt och utveckling.

Vi är glada att meddela att Avoi AB har förvärvat Love Warriors of Sweden, en framstående aktör inom skapande och försäljning av unika och fantastiska posters och inredningsdetaljer. Produkterna från Love Warriors har funnits representerade hos Avoi sedan 2017 och när det blev möjligt att förvärva verksamheten var det ett självklart val både på ett professionellt och på ett personligt plan. Genom förvärvet att Love Warriors öppnas nya, spännande möjligheter men vi har även som mål att jobba vidare med att säkerställa att ett mycket uppskattat varumärke såväl i Sverige som globalt ska leva vidare.

Med hjälp av diverse samarbete med framstående fotografer och kreatörer kommer vi fortsätta att jobba i samma anda som tidigare med siktet inställt på att utveckla och utöka försäljningen globalt. För dig som kund kommer Love Warriors förbli som tidigare och den primära försäljningen kommer ske via lovewarriors.se samt via återförsäljare. Avoi butiken i Malmö kommer fungera som showroom för Love Warriors tryckta sortiment.

Vi arbetar just nu med att integrera verksamheten under Avoi samt inventera och flytta lagret till Malmö. Lovewarriors.se är därför inte tillgänglig just nu men den kommer vara tillbaka Online inom 2 veckor.

Under tiden går det att följa utvecklingen via Instagram för såväl Love Warriors som Avoi

https://www.instagram.com/lovewarriors/

https://www.instagram.com/avoi_marbella

 

Tveka inte att höra av dig ifall du har några frågor.

Bästa Hälsningar,

Liza Henckel / Avoi AB