Jag heter Liza Henckel och det är jag som driver Avoi som är en skandinavisk livsstilsbutik.

Resan med Avoi började egentligen redan 2007 började jag arbeta med skapande, när jag startade en liten firma vid namn byLizaHenckel. Jag tillverkade diverse handgjorda trycksaker och levererade kort till ett 10-tal mindre butiken och hjälpte till att planera bröllop och dop.

Jag jobbade parallellt med mitt "vanliga" arbete men 2017 bestämde jag mig för att säga upp mig och satsa fullt ut på min dröm - att driva min egen inredningsbutik och 2017 blev Avoi ett faktum när vi slog upp dörrarna till butiken på Kullagatan i Helsingborg. Avoi är italienska och betyder "till dig"..

2020 stängde jag ner butiken i Helsingborg och flyttade med familjen till Marbella. Det var ett självklart val att packa ihop butiken för att starta upp den i Spanien. Det blev 3 fartfyllda år i solen där jag arbetade mycket i projektform - jag hade förmånen och nöjet att hjälpa klienter att förvantla lägenheter och hus till riktiga hem - med en kombination av inredningskänsla från skandinavien och medelhavet.

2023 flyttade vi tillbaka till Sverige och därmed också min lilla butik, som numera återfinns vid Davidshall i Malmö.

I butiken hittar du heminredning, möbler, kläder och smycken från handplockade leverantörer från skandinavien, Frankrike, Nederländerna och Storbritannien. Mycket är handgjort med en känsla för entreprenörskap, hållbarhet och närproducerat.

Varmt välkommen till Avoi!